- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ne siess annyir, még föl is kellene ébrednem" -dörzsölgeti a szemeit- "és jó volna elmenni futni is egyet, lehet?leg még most, amíg nem esik, különben mehetek abba a rohadt klóros uszodába... Csak tudnám, hogy miért nem fogadnak valakit aki legalább egy pár sterilizálóvarázslatot el tud mondani..." morgolódik egy kicsit és próbálja hajformájúra rendezni azt a szénaboglyát, amivé a frizurája alakult az éjszaka folyamán. Az már más kérdés, hogy így reggelre kelve méginkább szépnek látod, a "robbantott frizura" ellenére is.
-"Te emlékszel valamire a filmb?l? Mert én valahol a felénél kid?ltem, vagy csak kihullott a fejemb?l. Elvileg jó volt, már amennyire emlékszem..."mondja miközben fintorogva elvált egy másik csatornára. Úgy néz ki ?t sem érdeklik kora reggel a két köbcentis kockákra vagdalt vérz? hullák meg a piszkos bombával kísérletez? terrorista diákok.
Amíg Erika gyorsan összepakolja a környéket [ugyanis ti lerugdaltatok minden párnát, plédet, és egyebet az éjszaka folyamán] addig viszont gyorsan letusolsz, utána következik majd a kávéillatú soft boot és balszerencsédre Kathy átlátszó selyemköntösben. A múltkor félhomályban láttad ezt rajta, most viszont már reggel van, így nappali világosságnál gy?z?dhetsz meg arról, hogy ami szerinted átlátszó volt, az a valóságban még átlátszóbb. Most is azt a szörny? barna förmedvényt lötyögteti, aminek a szaga már most eszedbe juttatja az elfogyasztás élményét.
-"Azumi nem lesz. Hagyott neked egy cetlit a parafatáblán." mutat a konyhai üzen?falra. Az azon lév? cédula szerint dolgozni kellett mennie, félbeszakítani pedig nem akar titeket, így ma nem valószín?, hogy rá fog érni a matekra, de ha kijelölöd neki, hogy meddig haladtatok, majd igyekszik bepótolni.
Ezek alapján már megfogalmazódik benned a gondolat, hogy szép kis társ lehet ez az Otto koma, ha a kedvesének nem hajlandó megoldani, hogy tanulás helyett ne kelljen dolgozni mennie, pedig Ottonak csak zsebpénz volna a dolog.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Rendben, akkor majd csinálok részletesebb jergyzeteket, hogy Azuminak könnyebb legyen. Mondd csak Kathy, minden reggel megiszod azt a teát? Vagy csak most, hogy matekra kell készülni? Nem tapasztaltál valami furcsaságot a hosszú fogyasztás alatt? Mármint a pozitív hatásokon kívül. Nem igazán tudom mire gondolok, csak próbálom megfejteni a hatásmechanizmusát. Gondolom a varázslók világában is megvannak a miértek, ha már tudomány lett a mágiából. Tényleg, ha legközelebb összefutok a professzorral, megkérdezem t?le.
Már tudom hogy ne bámuljam az átlátszó köntöst, füllel Kathyre figyelek, de közben körülnézek:
- Hmm, hol lehet ez a macska, végre van egy kis id?m foglalkozni vele, erre nincs sehol. Cicc!
Rakok neki kaját, meg friss vizet akkor is, ha nem kerül el?. Eközben tudok Kathyvel beszélgetni és nem is kell bámulnom.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem tudom mit értesz furcsaságok alatt. Mondjuk igen, az furcsa, hogy ennyi id? után is naponta szükség van rá, de sosem többre mint amit elégnek gondolok, szóval biztosan nem drog. Meg egyébként is, az orvosom se talált semmit, s?t, jobban vagyok, mint bármikor eddig, bár abban szerintem az van, hogy egyetlen bulin sem voltam egy ideje. Oké, az els? pár nap szörny? volt, de minden böjt nehéz, amikor elkezded, bármit is vonj meg magadtól."
-"Ha nem akarsz senkit sem elásni, szerintem ne kérdezd meg a professzort. Örülök, hogy most legalább erre a segítségre támaszkodhatok. Ha emiatt lecsukatna, vagy ki tudja mit csináltatna velem, hát nem örülnék neki. Pontosan egyébként nem tudom mit csinál, annyit nem is foglalkoztam vele, az a kevés meg nem elég. Egy részét ráadásul nem is értem. De ha gondolod kereshetek valakit a Grove-ból, akit érdekel a dolog és velem együtt kezdte el." válaszol neked, miközben te a macskáddal tör?dsz. Az állat egyébként nem úgy t?nik, mintha elt?nt volna, inkább csak félrevonult, hogy ne zavarjon. Különben az els? hívásra hangosan nyávogva jön el?. [Ez a fajta szeret az emberrel nem csak testtartással és szagokkal, de hangokkal is kommunikálni.]
Ekkor jön le Erika, így Kathynek már nem mersz válaszolni, viszont rajta vastag háziköpeny jelenik meg Erika egy intésére.
-"Szóval cserélni akarsz!" válaszol Kathy a gesztusra, már emelve a bal kezét.
-"Nem, köszi, csak gondoltam segítek, miel?tt megfázol." tiltakozik Erika, mire Kathy befejezi a mozdulatot, amit?l újra a régi átlátszó selyemköpeny jelenik meg.
-"Ha fázom akkor föl szoktam öltözni..." mondja mosolyogva, de ahogy látod, elértette a célzást, így lehúzza a "teáját", amit te inkább trágyalének hívnál és el is indul átöltözni.
Csapat riadó!
Erre némi vigyor is megjelenik a képemen.
- Akkor menj csak futni, addig el?készülök, meg írok némi kiegészítést a jegyzet egy-két kevésbé kidolgozott részletéhez Azuminak. Ma nem lesz, mert dolgozik, de be szeretné hozni a lemaradást, úgyhogy szüksége lehet néhány kiegészítésre. Pont megleszek vele, míg távol vagy.
Majd nagyjából pont ez a terv, a reggeli sikereken felbuzdulva vidáman hozzászerkesztek a mai anyaghoz némi hülyeségbiztos leírást Azuminak, majd várom a lányokat a konyhában, összeszedem a gondolataimat közben.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Oké, szerintem egy óra és jövök."
-"Hacsak megint össze nem futsz Azumival."
-"Most tényleg csak egy óra lesz. Ha jönne, akkor visszaírt volna." emeli föl a telefonját Erika az ajtóból mutatva Kathy felé, aztán már el is indul.
-"Ilyenkor hihetetlen..." csóválja meg a fejét kicsit hitetlenkedve Kathy. "Mármint ha legalább együtt volnátok vagy valami. Akkor érteném, hogy miért zavarja a köpenyem, dehát semmi ilyesmir?l nincs szó. Vagy mégis van? Mert akkor bocsánat az illetlenségért. Semmi célom nem volt vele, nehogy félreértsd, de a Circle Grove-ban is azt viseltem és senki nem szólt érte..." ezt nem is csodálod, ha igaz a pletyka, hogy a Circle Grove vegyes ház, ahová geekeket is beengednek. Ha mondjuk oda mentél volna, akkor nem emelnél panaszt te sem, ahogy most sem emelsz panaszt, ugyanis ha az el?z? öltözék nem sokat takart ki, így csak egyszer indította be a reggeli fantáziád, a mostani már többet takar, így sejtelmesebb is és pont gy indít be még többet. Egyszer?en hihetetlen ez a csaj. Mostmár csak arra lennél kíváncsi, hogy miben megy bulizni, mert öltözködni biztosan tud, Erika viszont ha ezt meglátja, tuti medveb?r subává és usánkává változtatja rajta.
-"Tényleg, ha érdekel az a tea dolog, utánakérdezzek, most ráérek? Egyébként kezd engem is mozgatni a kérdés. Utoljára megnéztem én a St. Maryt, amivel a füves gyerek engem is megfenyegetett, de az összes ismeretlen eredet? mérgezés drogfogyasztásra volt visszavezethet?, ez meg tuti nem méreg, mert nem kell bel?le több és több. Egyébként én már az esték folyamán átnéztem a matekot, ha gondolod akár segíteni is tudok benne. Az utolsó tesztem gépi értékelés szerint 95%-volt szóval a professzor rosszindulatát beleszámítva is 60%, ami azért pass. 100%-nál viszont már tényleg nem fog tudni mit szólni." ekkor ugrik az öledbe dorombolva a macskád, amit?l egy kicsit meglep?dsz, hirtelen 15 kg ugyanis még mindig hirtelen 15 kg, akkor is ha bundával van párnázva és hangosan dorombol.
Csapat riadó!
- Most is utána tudnál kérdezni? Kit?l? Egyébként félre ne értsd, nem gyanakszom, meg nem vagyok paranoiás, vagy ilyesmi, de nem tehetek róla, mérnök vagyok, ha gyógyszert szedek, annak is elolvasom az összetev?it, meg utánanézek a hatásmechanizmusának. Ez meg ugye így a túl szép, hogy igaz legyen kategória így ismeretlenül, semmi mellékhatás, nincs hozzászokás és a hatása kirobbanó. Legszívesebben naponta szedném én is, de mégiscsak piszkálja a fantáziámat, hogy mi ez és hogyan hat, mégha valószín?leg olyan választ is fogok kapni, hogy mondjuk "a bels? er?det kezdi a szer mozgásba hozni" vagy ilyesmi, amivel nem vagyok beljebb, de legalább tudom, hogy mit is csinál. - fejtem ki a véleményem Kathynek.
- A matekban segíthetnél kicsit, mert fogalmam sincs, hogy mi az, ami érthetetlen és mi az, ami kevésbé, mert nekem ahogy jöttek az iskolák és az egyre bonyolultabb formulák, minden szépen a heelyére került, szóval nem tudom, hogy mihez kellene igazán részletes jegyzet Azuminak.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Egyéb MAGUS kalandok
- A tekercs
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?